Tuesday, July 14, 2009

English Deco-My Passion

Digital Scrapbooking at WiddlyTinks.com

Entry utk hari nie, nak masukkan pic2 deco yg ada. Usually letakkan kat facebook atau photobucket je, memandangkan dah ada blog nie, boleh le letakkan...tapi kiranya tak le basi sgt gambar nie..he he he


Hmm..apa nak tulis pasal sofa nie ye..? As all can see, sofa nie dah ditukar sarungnya yang ditempah khas dari linda. Dua heart cushion yg cantik menghiasi sofa nie adalah hasil tangan kak umi, kalau sekali beli dari kak umi nie, memamg rasa cam nak beli lagi....kemaruk jugak..huhuh, yg tak bestnye, kusyen kalau dilanyak2 dan dibaling2 oleh my two cute princess...


Ruang tangga, letak sikit deco sebagai permulaan...



Rack 3-tier yg dibeli dari kak ros/kak yon,naz letakkan jam yg naz remake dan buh decals, lilin2 yg naz decal sendiri...nie antara hasil pertama naz sendiri...menjadik gak, kalau tak jadi harituh sure kene masuk tong sampah...

Rack nie sebetulnya naz letak barang2 main anak naz, tapi disebabkan naz masih lom jumpa white small cabinet baru untuk barang2 deco naz, so guna yang nie dulu...sorry ye my cutie-pies, mama pinjam ye..:P


Tuh je dulu for now...nanti2 sambung lah...

1 comments:

MrsMiller said...

sungguh saya terujaaaa.....

Post a Comment