Monday, March 15, 2010



Macam-macam budak2 nie, bila ada minat pada sesuatu karakter tu, semua benda nak yg ada karakter tuh. Mula2 Dora The Explorer, Barney the Dinosaur, Ben 10, Elmo dan sekarang pulak Hello Kitty. Nak jadikan cerita, kat mana-mana pulak sekarang nie banyak jual barang2 Hello Kitty. Pergi Giant ke, Tesco ke, IOI Mall ke..ada je benda Hello Kitty. Tak boleh nak lari.. bila terserempak je, mesti nak. Aduihh...




Barangan kitty nie bukan Naz beli ye tapi hadiah dari kawan-kawan. Ada yg diberikan utk anak Naz dan ada utk Naz ( Bkn Naz minta, tapi org selalu assume kalau anak minat, mama pun minta jugak.) Jadi dapat la juga tempias2nya...ehehe.




Nie barangan hello kitty, kawan dari Jepun kirimkan. Dapat 2 set sudu, 2 towel kecil, 1 beg & 3 cellphone charm. Seronok tgk kan? Bayangkan kegembiraan anak Naz yg dapat bende2 nie, merata2 dia usung brg2 nie dlm rumah. :P


Mula2 yg minat kitty nie, anak bongsu Naz, Ayuni. Waktu dia dekat dua tahun, dia jumpa patung hello kitty McDonalds (Naz beli dulu time study), dia bawak tidur. Lepas tuh entah macam mana berkenan pulak dgn si-kitty nie. Minat sangat2 pulak tuh sampai kadang2 siap buat bunyi kucing lagik.. :P Naz sampai order tuala sulam hello kitty siap dgn nama dia dari Zura. Mmg cantik hasil Zura. Naz masih berhutang gambar anak Naz dgn tuala nie dgn Zura. (sorry Zura, Naz tak lupa cuma anak kacik nie payah betul nak bergambar..siap nangih2 lagi)


Cantikkan hasil kerja Zura? Macam nak tempah lagi nnt..tapi next time tak tahu pula apa yg dia minat pulak nnt. ;-)


Ada lagi koleksi budak-budak nie, nnt bila free leh Naz letakkan picsnya, ada le sket lagi..kalau ambil gambar satu2, jenuh jugak, tapi kalau combine banyak2, boleh la kut..

Nnt samb lagi..